Καλώς Ήλθατε
Ποιοί Είμαστε
Η Περιοχή Μας
Το Χωριό Μας
Παροχές
Διαμερίσματα
Επικοινωνία
ΣύνδεσμοιΚαλως Ήλθατε στην ιστοσελίδα των
διαμερισμάτων "Sandra" στη Στούπα!

Τίνα Αρμανάσκι

Από το 1997 ως σήμερα λειτουργούν από Απρίλιο ως τέλη Οκτωβρίου τα διαμερίσματα "Sandra".

Η Τίνα και ο Φάουστο μεγάλωσαν και εργάστηκαν για πολλά χρόνια στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Έχοντας κάνει για πολλά χρόνια τις διακοπές τους στη Στούπα, την αγάπησαν τόσο που αποφάσισαν με τον επαναπατρισμό τους στην Ελλάδα να εγκατασταθούν σε αυτό το μέρος, που οι ίδιοι αποκαλούν ως το μικρό τους παράδεισο.

Έτσι έχτισαν το σπίτι τους στην όμορφη Στούπα, μαζί με έξι διαμερίσματα ακριβώς δίπλα με σκοπό να ασχοληθούν με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον τουρισμό. Ονόμασαν τις εγκαταστάσεις τους "Appartments Sandra", δίνοντάς τους το όνομα της μοναχοκόρης τους.

Τα "Appartments Sandra" λειτουργούν ανεξάρτητα με τοπικό και διεθνή τουρισμό, καθώς και με διάφορα Ευρωπαϊκά ταξιδιωτικά γραφεία. Με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες πολλών εθνικοτήτων, προσπαθούν πάντα υπεύθυνα ώστε η ποιότητα των διακοπών σας να είναι ευχάριστη και να σας μείνει αξέχαστη, τόσο στα "Appartments Sandra" όσο και από τις ωραιότατες παραλίες της Στούπας.

Με εμφανέστατη την άψογη εξυπηρέτηση με χαμόγελο από όλους τους επαγγελματίες του χωριού μας, για όσους δεν μας γνωρίζετε σας καλούμε και σας ευχόμαστε καλώς ήλθατε!